Ha te is használod a ClickBank oldalát, akkor bizonyára észrevetted, hogy néhány napja az oldal teljesen megváltozott, új designt kapott. Ha még nem ismered a ClickBank-et, itt találhatsz róla további információt.

A megjelenésen kívül azonban sok más újdonsággal, változtatással is találkozhatunk az oldalon. A ClickBank oldalán többnyire digitális termékeket, elektronikus könyveket, szoftvereket vásárolhatunk meg, vagy adhatunk el. A ClickBank egy új, saját termékkel is segíti az új eladókat (vagy ahogy ők nevezik “Infopreneur”-ket). Az Ebook címe “Guide to Becoming a Successful Infopreneur”. A könyv segítséget nyújt abban, hogy hogyan építsünk sikeres online üzletet.

 

Ezenkívül a ClickBank fejlesztői készítettek egy könnyen használható weboldal készítő programot, melynek neve “ClickBank Powered“. Ennek használatával könnyedén lehet létrehozni szép weboldalakat. Ez a program előfizetéses modellben működik így mindent a ClickBank biztosít a webtárhelyet is. A további funkciókat itt tekintheted meg.

Mivel a teljes weboldal megváltozott, így érdemes a ClickBank linkeket leellenőrizni, hogy továbbra is működnek e.