Zsírvesztés nőstényeknek, 21 éves nőstény fogy, Account Options


Új tanulmány: A keto diéta csak a férfiak számára működik? A tanulmány eredményeit március én mutatták be az Endokrin Társaság New Orleans-i éves ülésén.

  • Terhes cigányról álmodott 3.
  • Fogyás 92 kg
  • Fogyás koppintással. Fogyni szeretnél? Potyögd be, mit eszel, és segít a technológia! - PC World
  • A zsírégetők álmatlanságot okoznak
  • Lehet, hogy ézrevette, hogy a hörcögje rendelleneen vielkedik az utóbbi időben.

A kutatók közleményben foglalták össze vizsgálatuk eredményeit. A keto étrend a szénhidrát kerülésén alapul Röviden még egyszer a keto étrend alapjaihoz: A koncepció a szénhidrátok teljes kizárásán alapul az étlapon.

Fogyás koppintással

A keményítőt, a cukrot és a rostokat, de a fehérjéket is csak korlátozott mértékben fogyasztják. Ehelyett a kalóriákat szinte teljes zsírvesztés nőstényeknek a zsírból veszik fel. Ennek eredményeként a test automatikusan átáll a raktározott zsír égetésére energiatermelés helyett ahelyett, hogy az elfogyasztott szénhidrátokat felhasználná.

Intermittent Fasting - How it Works? Animation

Hogy az étrendnek hogyan kell működnie, az már régóta világos - és mégis nagy hiányosságok mutatkoztak a kutatásban, amint azt E. Dale Abel, az Endoktrin Társaság elnöke kifejti: "A ketogén étrenddel történő fogyásról szóló legtöbb tanulmány kis számú állattal, vagy csak hím egereknél fordult elő.

A hím egerek jobban profitálnak a ketogén étrendből Cochran és kutatócsoportja ezen változtatni akart, ezért hím és nőstény egereket egyaránt tanulmányozott.

zsírvesztés nőstényeknek 21 hét a fogyáshoz

A kutatók vagy a ketogén étrend koncepciója szerint táplálták őket, vagy rendszeres ételt adtak nekik a kontrollcsoportban. A kontrollcsoport étrendje hét százalék zsírból, 47 százalék zsírvesztés nőstényeknek és 19 százalék fehérjéből állt.

zsírvesztés nőstényeknek trambulin hogy elveszítse a hasi zsírt

A ketogén étrend viszont 75 százalék zsírból, három százalék szénhidrátból és nyolc százalék fehérjéből állt. A hím egerek a ketogén étrend alatt lefogytak, és a vércukorszint szabályozása problémamentes maradt. Az egyetlen hátrány: a hím állatoknál a keto diéta miatt nagyobb valószínűséggel jelentkeztek zsírmájbetegség jelei.

zsírvesztés nőstényeknek egyenletesen veszít e zsírt

A A hormonok lehetnek hibásak Azt gyanítva, hogy az ösztrogén szerepet játszik a ketogén étrendre adott differenciális reakcióban, Cochran eltávolította a petefészkeket néhány nőstény egérből, és újra tesztelte mindkét étrend hatását. Eredmény: Összehasonlítva a kontroll étrendet fogyasztó egerekkel, az eltávolított petefészkekkel rendelkező egereknek csökkent a testsúlyuk és a zsíruk a ketogén diéta után. Itt keresse meg a felelős személyt.

  1. Egészséges fogyás régi saybrook ct
  2. Hogyan állapítható meg, hogy terhes-e egy hörcsög (fotókkal) - Tippek -