Saját WebShop Készítése

Saját WebShop Készítése

Minden modern cégnek, amely termékeket értékesít alapvető fontosságú, hogy rendelkezzen webshop-al, képes legyen termékeit és szolgáltatásait online értékesíteni. A legjobb megoldás erre egy online webshop készítése. A honlaptervezés, ebben az esetben egy webshop megterveztetése nagyon sok pénzbe kerülhet. Szerencsére van olcsóbb megoldás.

Nagyon könnyen elkészíthetjük saját webshop-unkat, még akkor is ha nem értünk a programozáshoz és honlaptervezéshez. Ezzel akár több százezer forintot is megspórolhatunk magunknak. Vannak előre elkészített webshop rendszerek, melyek vagy ingyenesek, vagy egy kisebb összegért megvásárolhatóak. Ezekkel általában csak annyi a teendőnk, hogy a webshop fájljait feltöltjük a webszerverünkre, néhány kattintással telepítjük azt és már van is egy működő webshopunk.

Az alábbiakban röviden bemutatok néhány webshopot, amelyeket használhatsz a weboldaladon termékeid értékesítésére.

1. OpenCart

Az Opencart egy ingyenesen letölthető webshop. A rendszer rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, valamint továbbiakkal lehet bővíteni. A shop többféle fizetési és szállítási módot támogat, több nyelven is lehet használni, ha nem csak magyar a célközönségünk, valamint különböző pénznemeket is meglehet adni. A rendszerben beépített partner program is van.

OpenCart Demo

2. Magneto

A magneto-nak többféle verziója létezik, ebből csak a “Community Edition” ingyenes. Ez a rendszer is tartalmaz rengeteg hasznos funkciót, például kereső optimalizált URL-ek, digitális és fizikai termékek árusítása, többféle fizetési és szállítási mód, diszkont kuponok használata, okostelefonokra optimalizált megjelenés stb.

Magneto Demo

Webshop letöltése

3. ShopperPress

ShopperPress lényegében egy theme az ingyenes WordPress blog rendszerhez, amely egy kattintással online shop-á változtatja a blogunkat. A theme tartalmaz minden funkciót ami egy profi webshop-ból nem hiányozhat. A theme nem ingyenes, de ha ragaszkodunk a WordPress bloghoz, akkor ez egy tökéletes megoldás lehet.

A theme itt vásárolható meg!

4. osCommerce

osCommerce valószínűleg az egyik legrégebbi és legnépszerűbb online shop rendszer. osCommerce is ingyenes és tartalmazza mindazon funkciókat, amelyek elengedhetetlenek egy modern webshop mindennapi használatához.

osCommerce Demo

Webshop letöltése

És még lehetne sorolni a különböző webshopokat. A legfontosabb, hogy ezek a rendszerek ingyenesen letölthetőek és használhatóak, vagy egy minimális összegért megvásárolhatóak.

Hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.