PayPal Fizetés Menete

PayPal Fizetés Menete

A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési módja, több mint 150 millióan használják a világ 190 országában. A népszerűsége valószínűleg az egyszerűségéből fakad, hiszen mindössze egy email címre van hozzá szükségünk. Az alábbiakban leírom a Paypal-es fizetés menetét, majd kitérek arra, hogyan lehet különböző fizetési módokat beintegrálni weboldalunkba.

A PayPal számos pénznemet elfogad, köztük magyar forintot is. Ha a PayPal számládat Magyarországról nyitod meg, akkor az alapértelmezett pénznemed magyar forint lesz. A profilodhoz hozzáadhatsz további pénznemeket, nem fontos a forintot megadni alapértelmezettnek. További pénznem hozzáadásához lépj be a fiókodba, majd válaszd a legördülő menüből a ‘Profile’ => ‘My Money’ => ‘Currencies’ opciót. Itt a ‘select new currencies’ menüből válaszd ki a hozzáadni kívánt új pénznemet, majd kattints az ‘Add Currency’ gombra. Itt a ‘Make Primary’ gombal alapértelmezetté teheted az új pénznemet.

Ha pénzt szeretnél küldeni válaszd a ‘Send Money’ opciót a felső menüből. Az első mezőbe írd be annak a személynek a PayPal email címét akinek a pénzt szeretnéd küldeni, az ‘Amount’ mezőbe a fizetendő összeget, majd válaszd ki, hogy milyen pénznemben történjen a kifizetés.

Kétféleképpen küldhetsz pénzt a PayPal-el, vásárlásként (pl. termékért vagy szolgáltatásért fizetsz), vagy pedig személyes kifizetésként. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb opciót.

Ha szeretnél különböző fizetési módokat létrehozni, ez is könnyen megoldható a PayPal-el. Ha szeretnél a weboldaladon valamilyen terméket vagy szolgáltatást értékesíteni akkor létrehozhatsz PayPal gombokat, melyekre ha valaki rákattint azonnal kifizetheti az általad meghatározott összeget.

Hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.