Life fogyás


Mi a The Saba 60 A Saba 60 egy teljes, lépésről-lépésre lebonyolított folyamat, amely 60 rövid nap alatt egy egészségesebb, fittebb és újabb ember felé vezet. Ez az eddigi legrugalmasabb és élhetőbb program!

life fogyás

Ez egyszerű. Kövesse ezt a 3 lépést!

life fogyás

Készüljön fel a SABA as útjára Csatlakozzon exkluzív Saba Lifestyle Facebook támogatási oldalunkhoz, ahol a tagok segítenek eligazodni a siker felé. Indítsa el life fogyás 5 napos tisztítást Kövesse a javasolt étkezési tervet az első öt napban Az esti snack után vegyen be 2 Saba Co-Clenz kapszulát Egyél addig, amíg jóllaksz kérlek, amennyit csak tudsz, szedd ki a szénhidrátokat és a cukrot 3.

life fogyás

A Saba 60 több, mint diéta. Ez egy teljes fogyókúrás program, amely segít fogyni anélkül, hogy éhes lenne.

life fogyás

A Saba 60 segítségével hozzáférést kap egy hasonló gondolkodású emberek közösségéhez, akik segítenek az egész életen át tartó viselkedési stratégiák kidolgozásában, mint például a megfelelő táplálkozással való kiegészítés, az egészséges ételek választása a vásárlás és az étkezés során, valamint a rendszeres testmozgás. Megtanulja önállóan ellenőrizni az étrend bevitelét és a fizikai aktivitását, lehetővé téve az elszámoltathatóság érzésének kialakítását - az egészséges testsúly életben tartásának sarokköve.

life fogyás