Jadetunchy fogyás


Jadé Tuncdoruk Instagram-modell elárulta, hogyan fogyott 15 kilót és alakította át testét. A mai időket az jellemzi, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a fizikai megjelenésnek, meglehetősen magas színvonalú szépségnek számítanak.

Ezenkívül, a közösségi hálózatok használatával együtt, ez a valóság egyre nyilvánvalóbbá válik, mivel a képek folyamatos áramlása arra készteti Önt, hogy a lehető legjobban lássa, más eszközökkel próbálkozik, némelyik egészségesebb, mint más.

Semmilyen körülmények között nem felejthetjük el, hogy az egészségnek mindenek felett kell érvényesülnie. És bár jobban szeretnénk kinézni, az ideális az, ha a lehető legegészségesebb utat választjuk, még ha ez egy kicsit később is megtörténik. Ilyen az ausztrál Instagram modell, amelyet alább láthatunk, akinek a különböző diétás lehetőségek révén sikerült 15 kilót leadnia.

zsírégető mellékhatások nélkül gyors módja a zsírvesztésnek

A 22 éves Jadé Tuncdoruk naponta bármit megennék, mielőtt megszerezné a karcsú testet, amellyel ma kinéz. Súlycsökkentő útját megosztotta közösségi médiájában, segített másokat inspirálni.

Ma létrehozott egy második Instagram-fiókot, hogy valósághűbb képeket osszon meg életéről. Tudjon meg többet erről az elkötelezett lányról. Az Instagram modellje "kényelmetlenül" érezte magát a testében, és elárulja, hogyan fogyott 15 kilót. A sydney-i születésű Jadé Tuncdoruk 22 a média néhány tagjával arról beszélt, hogy az étrendjében elvégzett különféle változtatások pozitívan befolyásolták-e testalkatát.

karcsúsító metafrasi remélem hogy gyorsan lefogy

Így nézett ki ez korábban. És most így néz ki. Milyen gyökeres változás! Tuncdoruk Jadé online megosztotta a fogyásról pontosan 15 kiló készült képet. Tinédzserként elvesztette ezt a súlyt, és létrehozott egy Instagram-fiókot, hogy "szűrő nélkül" megmutassa az életet.

Amikor Jadé többet ért, elérte a 75 kilót; legkönnyebb évszakában pedig 56 kiló körül volt. Jadé és nővére, Yasmin együtt kezdték meg a fogyás útját. Ami azt jelentette, hogy nem voltak egyedül ebben a tapasztalatban, ami néha elszigetelődhet.

Noha meg kell őriznie munkája sajátos arculatát, nem koncentrál túlságosan önmagára, és jadetunchy fogyás arról, hogy egészséges döntéseket hozzon. Jadé nem fél smink nélküli önarcképeket megosztani közösségi hálózataiban.

  1. Jadé Tuncdoruk Instagram-modell elárulta, hogyan fogyott 15 kilót és alakította át testét
  2. Testsúlycsökkentés köpni zsír
  3. Fogyhatok a t3 val
  4. Vérzés menopauza és fogyás után
  5. Нечто вроде головоломки в .
  6. Они оснастили его собственной конструкцией, чтобы повысить мои способности.
  7. Súlyzó rutinok a fogyáshoz
  8. Fogyás megnagyobbodott nyirokcsomók

Ez azt mutatja követőinek, hogy sokkal több van benne, mint az Instagram. Fogyása annak tudható be, hogy nem érezte magát biztonságban a testében. Amellett, hogy elárasztja a gyermekkorában átélt zaklatás.

a zsírégetés jelei fogyni les malmok

A zaklatás volt a fő ok, ami a fogyásomhoz vezetett. Jadé már jól ismert volt a hálózatokban, mielőtt ezzel az egész történettel kezdett.

Nóri Leisz (nrileisz) - Profile | Pinterest

Fő Instagram-fiókján követő van. Online sztár lett korábbi Tumblr-fiókjával, ahol megoszthatta fogyásának eredeti képeit is.

100 font fogyás sikertörténetek mit kell enni az egészséges fogyáshoz

Ezért átállította tartalmát az Instagramra, és úgy döntött, hogy ragaszkodik őszinte és valós megközelítéséhez. Fő fiókjában valószínűleg számos gyönyörű bikini fotót fog látni.

Előtt és után a fogyás - egy fantasztikus diéta

Bár a fő fiókja többé-kevésbé az, amit elvárhat egy híres nőtől az Instagramon, ahogy Jadé is elismeri, nemrégiben jadetunchy fogyás egy második fiókot, amely valósághűbb képeket osztott meg. Második fiókjának, a therealjadetunchy-nak 31 követője van, és ez év júniusában indult. Ebben valószínűbb, hogy olyan fotókat lát, mint ez, ahol a kevésbé "instagrammálható" pillanatok jelennek meg.

VERSENYdiéta VS. EGÉSZSÉGES fogyás

Azért kezdte a beszámolót, mert hiányoztak a fiatal nők példaképei. Nos, ha valaki azt akarja mondani, hogy" még mindig jól nézel ki ", akkor nyilvánvaló hazug és rossz ember vagy; a barátaidnak nem szabad bízniuk benned" - tette hozzá.

Célja a második fiókkal az, hogy megmutassa, mi is az élet valójában, és az a tény, hogy a tökéletesség szintje, amely manapság az Instagramon létrejött, nem feltétlenül valós.

Az emberek üzeneteket küldenek nekem arról, hogy mennyire inspirálódtak, és hogy mostanáig nem érezték magukat bizalommal. Bár a feliratok őszinték, értsék meg, hogy az Instagram még mindig irreális lehet.

hasi zsírvesztés menopauza után szundikálás segít a fogyásban

Derriere összehasonlító fotóján a következő feliratot írta: "Nézze meg a bal oldali popsi képét ma a jadetunchy címen. Sokkal szebbnek tűnt, mint általában, ezért nagyon izgatott voltam - bár még mindig nem a legjobb kép egy fenék a világon. Egyébként itt van egy kép arról, hogyan néz ki legtöbbször, semmi különös "- írta. Az egyik felirata a következő volt: "Miért hasonlítok valakinek az anyjára?

Tuncdoruk Jadé online megosztotta a fogyásról (pontosan 15 kiló) készült képet.

Minden rendes ember vagyunk, akik tudják, hogyan kell jadetunchy fogyás megközelíteni". A közösségi média oka annyira érdekes, mert úgy kerülsz az emberek életébe, mint általában.

Az álmok, mindannyian úgy tűnik, hogy ideális. Milyen jó lenne, hogy vékony - mert akkor vár egy csodálatos élet, mint egy tündérmese. De a valóság mást mutat.

Ha nem lennék őszinte, akkor nem lennének jadetunchy fogyás. Jadé egy kis humorral kívánja kiegészíteni az emberek napját.

hogyan lehet fogyni a vállán fogyni derék körül nőstény

Szeretem az embereket is megnevettetni, ez egy másik nagyszerű ok, amiért elindítottam a fiókot.