Hogy lefogyott


A kilós 37 éves nő végül akkor döntötte el, hogy diétázni kezd, amikor meglátott magáról egy karácsonyi fotót.

hogy lefogyott a golf segít a fogyásban

Mandee 44 kilót fogyott. Számos kínos incidens és egy fotó vezetett oda, hogy Mandee Hall azt mondta, elég volt az egészségtelen életmódból. A két gyermekét egyedül nevelő brit édesanya leginkább gyorséttermi koszton élt.

hogy lefogyott fogyás napa

Chipset, kekszet evett és hogy lefogyott üdítőket ivott. Mandee kiló volt, amikor nagyon kellemetlen élmény érte.

Gyerekeivel ellátogatott az Alton Towers élményparkba, ahol lovagolni szerettek volna. A nőnek azonban nagy súlya miatt nem engedték, hogy felüljön a lóra.

hogy lefogyott mit kell tenni a fogyásért

Teljesen megrémültem. Aztán a testvérem is mutatott egy fotót, ami karácsonyakor készített rólam.

hogy lefogyott fogyni ecset

Miután megnéztem, eldöntöttem, hogy változtatnom kell és le kell fogynom - idézte Mandee Hallt a The Sun. Reggelire a lekváros pirítós helyett zsírszegény joghurtot eszik áfonyával. Az ebédet nem gyorséttermekben fogyassza el, hanem saját maga készített zöldséglevest és csirkés salátát eszik, vacsorára pedig steak-et zöldségekkel. Napközben chips helyett almát, vagy ananászt eszik.

hogy lefogyott szójabab előnyei a fogyáshoz

Mandee-nek kezdetben nagyon nehezen ment a fogyókúra, ám 15 hónap alatt végül 44 kilót adott le. A gyerekek sokszor segítenek elkészíteni az ételeket édesanyjuknak. Mandee azzal, hogy lefogyott visszanyerte az önbizalmát is, a változások pedig szerelmet is hoztak az életébe.

hogy lefogyott kórosan elhízhat fogyni

Megismerkedett ugyanis egy személyi edzővel.