Hifi karcsúsító, kedvezmény


hifi karcsúsító hogyan lehet elveszíteni a felső testtömeg nő

A vibrációs stimuláló elősegíti a feszesebb és kockásabb has kialakulását, miközben egészséges módon égeti a zsírt, valamint karizom pántja a kar izmait stimulálja, a jobb és látványosabb eredmény elérése érdekében. Természetesen a karcsúsító fitnesz öv és karpánt használata nem váltja ki az egészséges étkezést és testmozgást, csak kiegészítőnek ajánljuk.

hifi karcsúsító fogyás 5 hét alatt

A vibrációs hasizom és karizom stimuláló bőrbarát, ezüstionos áramkörök futnak benne, valamint az intenzitási szint szabadon választható. A vezérlőket használat előtt rakd fel hifi karcsúsító pántokra, majd utána kapcsolt be őket! Kezdésként a legkisebbel kezd, majd fokozatosan válts nagyobbra intenzitási szintre!

hifi karcsúsító fogyás globális

Főbb jellemzők: Vibrációs hasizom és karizom stimuláló készülék Karcsúsító fitnesz öv Vibrációs hatása stimulálja az izomzat fejlődését Látványosabb eredményt biztosít Otthoni és edzőtermi használatra egyaránt 2 db vezérlővel USB-vel tölthető, elemmel is működtethető 6 stimuláló móddal, 9 fajta intenzitással Automatikusan kikapcsol A vezérlők töltési ideje: óra Kapcsolódó termékek.