Gyaloglás fogyás


VN Használd a karjaid is Habár a gyalogláshoz első sorban lábaidat használod, némi karmozgással intenzívebbé teheted edzéseidet, hogy még több kalóriától szabadulhass meg.

gyaloglás fogyás nagyszerű fogyókúrás technikák

Ha még intenzívebbé szeretnéd tenni gyaloglásaidat a fogyás érdekében, akkor teljes magasságba emeld karjaidat lépkedés közben, egészen a fejed fölé. Ettől pulzusod még jobban felpörög majd, ami segít a kalóriák felszámlálásában.

A LEGJOBB EDZÉS ZSÍRÉGETÉSHEZ

Térj le az útról Hagyd el a járdát ami amúgy sem tesz jót az ízületeidnek és gyalogolj inkább parkokban, vagy más, nem lebetonozott terepeken. Ha például van egy füves gyaloglás fogyás valahol a közelben, akkor inkább azon gyalogolgass a beton helyett, mert a fű jobban elnyeli a kifejtett erőt, és így jobban meg kell erőltetned majd magadat az edzések során.

Igen, lehet fogyni napi 30 perc sétával

Ha van szerencséd tengerpart közelében gyalogolgatni, akkor a homok szintén ideális felület lehet ehhez. Mindez plusz kalóriahasználatot eredményez majd.

gyaloglás fogyás hogyan lehet meggyőzni a házastársat a fogyásról

Egy súlyozott mellény vagy egy hátizsák segíthet több súlyt pakolnod magadra anélkül, hogy megváltoztatnád gravitációs központodat.

Persze ne terheld magadat túl, de azért legyen érezhető, hogy jobban elfáradsz a lépkedésben.

gyaloglás fogyás fekélyes vastagbélgyulladással próbál fogyni

Például 10 percnyi gyaloglás után állj meg, és csinálj néhány kitörést, négyütemű fekvőtámaszt, és guggolást, amikkel idővel garantáltan leadhatsz majd magadról néhány extra kilót. Ezeket a gyakorlatokat másodpercig csináld megállás nélkül, majd folytasd a gyaloglást.

gyaloglás fogyás elveszíti a zsírt az étkezés elhagyásával