Fogyni köpölyözés. Köpölyözés - vákuummasszázs


Köpölyözés Gyógyító köpölyözés A gyógyító köpölykezelés egy vákuumos masszázs, amely a hagyományos kínai gyógyászat egyik terápiás eszközére, a köpöly-technikára épül.

A fizikai gyógykezelések egyik fajtája, mechanikai ingerlés a test legérzékenyebb akupunktúra pontjai felett. Lokális fogyni köpölyözés pozitív ingerhatásról beszélünk.

fogyás felgyorsítása

Vérkeringésre, és a vérösszetételre gyakorolt hatása is igen jótékony. Kis üvegharangokkal masszírozunk, kilazíthatjuk az izmokat, eldolgozhatunk velük mélyebb, kézzel csak nehezen kimasszírozható izom-letapadásokat, csomókat. A köpölyözés során vákuum keletkezik, melynek hatására a kezelt területen a kapilláris erek kitágulnak, fokozott vérbőség alakul ki az adott területen; javul a bőr, az izom, és a kezelt területhez tartozó belső szervek vérellátása, keringése, anyagcseréje.

fogyás megváltoztatja a személyiségét

Ez úgy történik, hogy a test távolabbi pontjairól a köpölyözés területére áramlik a vér. Ilyenkor tehát a távoli területeken vérhiány alakul ki, erre a szervezet úgy reagál, mintha valahol nagy vérveszteség volna. Elkezdi erőteljesen termelni az új vért, mozgósítja a szervezet vérellátásának felelőseit.

fogyni szoptató anya

Csökken az erekben a belső nyomás, az erek külső falára így a testnedvek tudnak nagyobb nyomást gyakorolni, ami a vér PH-ját egyensúly irányba tereli. Az erekre ható külső nyomás növekedése a sejtekben pozitív reakciót vált ki. A helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, ezzel is fokozva a bioenergia áramlását.

a karcsúsító pótkocsi

Az alkohollal megtisztított bőrfelületre helyezik az üvegbúrákat, és maximum 15 percig hagyják rajta, hogy ne maradjanak foltok a kezelés után. A bekrémezett bőrre nagyobb méretű köpölycsészét helyezünk, majd azt a meridián irányával megegyezően húzzuk.

A szívó hatás miatt a bőr kipirosodik, a kötőszövet érzékenysége miatt kicsit fájhat is a kezelés.

laboum zn fogyás

Izomfájdalmak, reumatikus betegségek enyhítésére alkalmazzuk. Ez a kíméletes módszer a legyengült szervezet megerősítésére, valamint izomlázra is hatásos lehet. Mikor nem javasolt a köpölyözés? Krónikus szívbetegség, bőrallergia, magas láz, fogyni köpölyözés, bőr alatti bevérzés, zúzódás vagy más sérülés, cukorbetegség, daganatos betegségek, csontritkulás, TBC esetén, illetve terhesség ideje alatt.

zsírégető x áttekintés