Dieta slabit


Romániában most tiltják be, azt mondták a tvben.

dieta slabit

Azt mondják droghoz hasonló anyag van benne. Az érrendszert tönkreteszi.

dieta slabit

Barátnőmnek és nekem már több mint egy éve fülcsengésünk van tőle, pedig nem szedtük sokáig. Még csak most olvastam a hozzászólásodvéleményed ehez a gyógyszerhez!!!

dieta slabit

Tudod olyanoat írtál dieta slabit eléggé hihetetlen mert már csak azért is mert én szedtem ezt a gyógyszert!!! És tény első hónappban szinte semmit nem fogytam de utána fél év alatt 23kg fogytam le!!!!

dieta slabit

Azért ez a gyógyszer ha dieta slabit lett volna nem tudtam volna megállni hogy ne egyek nekem nagyon is kontrolálta az éhségrohamjaimat amit soha nem tudtam megállni!!! Ez a gyógyszer nem lefogyaszt hanem kontolál és ennek köszönhetően fogysz és igen is ha hiszitek ha nem én a fenekemről hasamról combomról rengeteget fogytam 90kg voltam most 67kg vagyok és nővérként dolgozok így vetettem le labort is hogy nincsen -e valami eltérés a véremben nem -e romlott a májfunkcióm Sőt orvosok is szedik mivel látták nálam az eredményt és felháborít ha valaki olyat ír hogy másokban kétséget támaszt ez a gyógyszer iránt, mert valótlan!!!

dieta slabit

Mindenki mondja hogy azóta rengeteget iszik van aki azt is mondja sokat pörög tőle sokkal jobban bír dolgozni, és nem jár az ételen az agya főleg az édességen!! Sokkal könnyebben tudja kontrolálni magát az én környezetemben eddig senki soha nem volt rosszul tőle pedig majdnem egy éve volt hogy szedtem és nem dieta slabit vissza Köszönöm aki elolvassa!!!

Főleg azért is írtam mert Főorvosok ,orvosok ,nővérek is dieta slabit és azért akkor csak érhet valamit ha én kezdtem el szedni és mikor megtudták nem hittek benne és tessék 50ember már hisz benne akit én tudok személy szerint!!!! Kitartás mindenhez ez kell 6hónap és van értleme nem volt!!!!!